/
Om oss

Om Trykkmann Profil AS

Som medlem av New Wave Profile har vi fokus på profilering og gunstige betingelser for våre felles kunder i hele Norge. Vår profil-avdeling hjelper deg gjerne med å bygge ditt varemerke.

Med et bredt utvalg på over 10.000 artikler kan vi finne nyheter innen give-aways, messer, konferanser eller andre happenings, for ditt budsjett. New Wave innfører Code of Conduct hos alle leverandører og har jevnlige kontroller for å sikre at etiske retningslinjer blir overholdt. Slik som diskriminering og forbud mot barnearbeid, lønnsforhold, arbeidstider, arbeidsforhold og frihet til å organisere seg faglig.

Vi leverer alle typer fasadeskilt med og uten lys, innvendig og utvendig skilting, internmerking, bannere, bildekor og vindusfolie. I tillegg til stor produksjon i vårt trykkeri her på Stokmarknes, har vi gode leverandører for alle typer oppdrag. Ta gjerne kontakt med våre fagpersoner for informasjon om hvilke typer skilt som kan passe dine behov.

Og kom innom vår flotte butikk med arbeidsklær for alle typer bransjer. Vi har et stort utvalg arbeidsbukser og jakker, verne- og varseltøy, gode arbeids- og vernesko for alle sesonger. Vi er hovedleverandør av Blåkläder og fører merkene Snickers, Bekken & Strøm og Solid Gear. Besøk også vårt Showroom med et utvalg profiltøy for kontor, handel og service, samt flotte gaver til ansatte og kontakter. Du kan også lage en Bedriftskonto, for enkel bestilling av arbeidstøy til nye ansatte på nett!

vi er trykkmann profil as

Rolf Ivan Iversen - Dalig leder Trykkmann

Rolf Ivan Iversen

Daglig leder

Telefon: 75 40 20 09 // 90 54 87 91
Epost: post@trykkmann.no

TR-Anders

Anders Iversen

Selger

Telefon: 97 41 75 26
Epost: anders@trykkmann.no

Randi Iversen - Butikkansvarlig Trykkmann

Randi Iversen

Butikkansvarlig

Telefon: 99 62 89 63
Epost: randi@trykkmann.no

Hans Jacob Haarseth - Grafisk designer Trykkmann

Hans Jacob Haarseth

Grafisk designer

Telefon: 75 40 20 62
Epost: hj@trykkmann.no

TR-Naveen

Naveen Bharat

Produksjonsansvarlig

Telefon: 75 40 20 09
Epost: post@trykkmann.no

TR-Jeanette

Jeanette Bendiksen

Produksjonsmedarbeider

Telefon: 75 40 20 09
Epost: jeanette@trykkmann.no

TR-Ayla

Ayla

Oppmuntringstilsyn
Sebastian Rasmussen - Produksjonsmedarbeider Trykkmann

Sebastian Rasmussen

Produksjonsmedarbeider

Våre varemerker