Tenk bærekraft og miljø

Vi ønsker å hjelpe våre kunder å velge artikler som er laget av gode alternative miljøvennlige og bærekraftige materialer.

Miljøvennlig profilering

Det er ingen tvil om at kravet om større samfunnsansvar har spredd seg fra de mer idealistiske forbrukerne, til resten av oss. Og derfor blir det stadig enklere å ta de miljøvennlige valgene – også i reklameøyemed. Som medlem av New Wave Profile er vi stolte over vi får full pott i arbeidet mot å nå FNs globale bærekraftsmål.

Som et bidrag til dette arbeidet har New Wave innført Code of Conduct hos alle leverandører. New Wave har jevnlige kontroller for å sikre at etiske retningslinjer blir overholdt. Slik som diskriminering og forbud mot barnearbeid, lønnsforhold, arbeidstider, arbeidsforhold og frihet til å organisere seg faglig.

Vi ønsker å hjelpe dere å velge artikler som for eksempel har redusert plastinnhold eller som er laget av gode alternative miljøvennlige materialer, slik at vi sammen kan utgjøre en forskjell for miljøet.

Cottover - Hoody

Hettegenser i to-lags materiale med børstet innside som kommer i tre ulike varianter. Dame, herre og barnemodell.

Recycled Pen

En veldig populær og god trykkpenn laget av resirkulert PET flasker. Finnes i flere transparente farger. Flott måte å vise deres kunder og kontakter at dere har fokus på bærekraft og miljø

Mr. Bio

Er vår nyeste multifunksjonelle ladekabel, utstyrt med 5 forskjellige kontakter for lading og er samtidig miljøvennlig!

Weekend Duffle Bag

Weekend bag med et stort hovedrom. To mindre lommer på innsiden. Diagonal bærestropp med padding for behagelig bruk. TPU glidelåser og reflekterende zip pullers. Innvendig nøkkelkrok. Produktet er er PVC fritt. Volum 51,5liter.

Bærenett Fair Trade

Bærenett laget av økologisk bomull, fra D&J. Fairtrade sertifisert. Finnes i svart og naturfarget. 41x38cm, med lange tøyhåndtak.

Solbriller av hvete

Tøffe solbriller med trykkemulighet på siden av glassene. Finnes i natur, blå, gul, rød og svart.

Sjekk ut noen av våre jobber

våre eksperter

TR-Anders

Anders Iversen

Selger

Telefon: 97 41 75 26
Epost: anders@trykkmann.no

Aktuelt fra trykkmann

Våre varemerker