/
/
Skilt med lys

Skilt med lys

Skilt med innebygd lys gir den suverent beste synligheten for din logo/ditt firmanavn i vår landsdel med lang mørketid. I dag brukes kun LED som lyskilde, som gjør at skiltene har lengere levetid og bruker mindre strøm enn f.eks gamle skilt med neon eller lysrør. Vår leverandør på LED-skilt har over 20 års erfaring og bruker bare kvalitets-LED på skiltene.

Frontbelyst skilt

Bokstaver og/eller logo med lys gjennom fronten er den mest brukte skilt-løsningen, og gir et flott og tydelig skilt i både mørke og dagslys. I tilfeller der fasaden er lys og bokstavene mørke, kan vi bruke en spesiell perforert folie som slipper gjennom lys i mørket, selv om bokstavene er mørke/sorte om dagen. Bokstaver blir som regel montert på 2 bakskinner for enklere montering.

Bakbelyst skilt

Bokstaver og/eller logo med lys gjennom baksiden slik at veggen rundt bokstavene lyses opp. Dette gir en elegant og eksklusiv virkning og egner seg godt der skiltet skal monteres på en slett og lys grå/hvit vegg. Man kan selvsagt også kombinere, slik at bokstaver blir både bak- og frontbelyste.

Lyskasser

I tilfeller med svært detaljert logo og/eller ved mindre skilt kan en lyskasse være den riktige løsningen. Lyset vil komme ut gjennom fronten av kassen som kan lages på flere måter, enten en enkel akryl-plate med vinyl, eller lystett front med utstikkenede akrylbokstaver, som gir en 3D effekt i tillegg.

Sjekk ut noen av våre jobber

våre eksperter

Rolf Ivan Iversen - Dalig leder Trykkmann

Rolf Ivan Iversen

Daglig leder

Telefon: 75 40 20 09 // 90 54 87 91
Epost: post@trykkmann.no

Hans Jacob Haarseth - Grafisk designer Trykkmann

Hans Jacob Haarseth

Grafisk designer

Telefon: 75 40 20 62
Epost: hj@trykkmann.no

Aktuelt fra trykkmann

Våre varemerker